Eko Okul Programı Başlıyor!

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Okulumuzda doğaya ve çevreye duyarlılığı artırmak, sürdürülebilirlik bilincini kazandırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Eko Okul Programı ile sizleri tanıştırmaktan mutluluk duyuyoruz! Bu program, öğrencilerimizin çevre bilinci edinmeleri, doğa dostu alışkanlıklar kazanmaları ve bu değerleri yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri için önemli bir adım olacak.

Eko Okul sürecinde neler yapacağız?

• Atık Yönetimi ve Geri Dönüşüm: Öğrencilerimizle birlikte geri dönüşüm çalışmaları yapacak, atık yönetimi bilinci oluşturacağız.
  • Plastik Kullanımını Azaltma: Günlük hayatımızda plastik kullanımını nasıl azaltabileceğimizi öğreneceğiz.
  • Sürdürülebilir Tarım ve Doğa Projeleri: Okul bahçesinde küçük tarım projeleri, doğa gözlem çalışmaları ile çevremizi daha yakından tanıyacağız.

Bu süreç boyunca siz değerli velilerimizi ve öğrencilerimizi düzenli olarak bilgilendirecek, yapılan çalışmalar hakkında paylaşımlar yaparak programın ilerleyişini takip edebilmenizi sağlayacağız. Eko Okul  https://www.tedadanakoleji.k12.tr/ üzerinden yapılacak bu paylaşımları kaçırmamak için bizi düzenli olarak ziyaret edebilir, çocuklarınızın doğa ve çevre bilinciyle gelişimini izleyebilirsiniz.

Doğa ile iç içe, sürdürülebilir bir geleceğe adım attığımız bu yolculukta sizleri de yanımızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz!

Sevgilerimizle,

TED EKO-OKUL  TEAM